Zo’n vakantie

De stichting Zo’n vakantie wil mensen uit de gereformeerde en reformatorische kerken, die door financiële omstandigheden niet op vakantie kunnen, een kosteloze vakantie bezorgen.

Vakantie is thuiskomen bij jezelf. Het is voor iedereen goed om er even helemaal uit te zijn, maar vakantie is wel een dure en ingewikkelde manier om op adem te komen…

Zo’n vakantie kan helpen doordat ze een aantal caravans op campings in Nederland heeft staan. Ook wordt gebruikgemaakt van vakantiehuisjes en caravans die door particulieren worden aangeboden.

Alles was goed en we zijn u erg dankbaar dat wij zo op vakantie kunnen in de moeilijke omstandigheden waarin wij zitten. Het verlicht enigszins de moeilijkheden. Ik wens jullie Gods onmisbare zegen toe in alles wat jullie voor de naasten doen.

Wanneer iemand steeds de eindjes aan elkaar moet knopen en het inkomen bestaat uit een minimumloon of -uitkering, maar ook wanneer de kosten (door ziekte, schoolgaande kinderen, bedrijf enz.) zodanig zijn dat na aftrek van deze extra kosten feitelijk een minimum inkomen overhoudt, kan Zo’n vakantie een vakantie aanbieden!

main04_nw[1]

Zo’n vakantie zoekt gezellige campings in Nederland. In de meeste gevallen zijn dat christelijke campings. De caravans zijn ingericht voor ongeveer 4-6 personen. Ook heeft Zo’n vakantie op elke camping een aanspreekpunt/contactpersoon. Het is ook mogelijk om een kampeerplek te reserveren, waardoor een eigen, of geleende, tent meegenomen kan worden.

Ken je als diaken iemand waarvoor Zo’n vakantie kan bemiddelen? Neem dan gerust contact op met Zo’n vakantie. Ze komen ook graag in contact met mensen die een eigen (sta)caravan of vakantiehuis beschikbaar willen stellen.

Zo’n vakantie

p/a Postbus 499
8000 AL Zwolle
zonvakantie@gbouw.nl
www.stichtingzonvakantie.nl
tel.: 088 003 1900

Giften zijn van harte welkom. Ons IBAN is: NL68ABNA0474155803 tnv Zo’n vakantie te Zwolle.

 

Meer berichten over vakantie

  • vakantie, niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er voor mensen met een handicap of met een smalle beurs toch diverse mogelijkheden om ook op vakantie te gaan. Hier lees je daarover meer.
  • vakantiegeld delen, vanwege een krappe beurs is op vakantie gaan niet voor iedereen in de gemeente een optie. Met steun vanuit de gemeente kunnen ook deze mensen er in de zomer toch op uit.