Stuur een kerstgroet

Voor de negende keer organiseert Ark Mission een kerstkaartenactie voor gevangenen en dak- en thuislozen. Een kaart kan voor hen een bemoediging zijn als rond kerst het gemis aan huiselijke gezelligheid zo pijnlijk wordt ervaren.

Vorig jaar zijn 15.000 gevangenen en daklozen verrast door een kaart. Ark Mission werkt daarbij samen met het Justitiepastoraat en het Leger des Heils. Doet jouw gemeente ook mee met de kerstkaartenactie van Ark Mission? Je kunt dit jaar kaarten opsturen tot 1 december 2016.
Lees hier alle informatie over de werkwijze en de richtlijnen van de kerstkaartenactie.

Ontstaan

De kerstkaartenactie is een activiteit die voortkomt uit het project Bajesagenda. Ark Mission financiert deze agenda voor gedetineerden al 30 jaar. Deze agenda met bijbelteksten, gedichten en gebeden is voor gevangenen een enorme steun. De agenda voor 2016 verschijnt in een oplage van 23.000 stuks. Om degenen die doneren voor de Bajesagenda de gelegenheid te geven ook iets persoonlijks te doen voor gevangenen is in 2008 het idee geboren van de kerstkaartenactie. Vanwege het grote succes is de actie uitgebreid met de doelgroep dak- en thuislozen. Lees meer over de Bajesagenda.