Recht mee maken – justice conference

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 organiseert Tear de Nederlandse editie van The Justice Conference, onder het motto ‘Recht mee maken’. De Justice Conference is voor diakenen een kans om ideeën op te doen, te genieten van recht dat al zegeviert en een beweging te vormen van mensen die recht brengen.

Deze Justice Conference is de opvolger van de Goot500. Tijdens deze conferentie spreken internationale en Nederlandse gasten over opstaan tegen onrecht. Barmhartigheid en gerechtigheid zijn belangrijke diaconale thema’s en deze conferentie is voor diakenen een mooie kans om samen nieuwe ideeën op te doen, te genieten van het recht dat al zegeviert en een grote beweging te vormen van mensen die recht brengen.

Op www.justiceconference.nl staat meer informatie over het evenement. Ben jij erbij?

The Justice Conference

Na eerdere succesvolle editites in steden als Chicago, Hong Kong en Melbourne haalt Tear The Justice Conference dit jaar naar Nederland. The Justice Conference is één van de meest toonaangevende conferenties waar recht doen en vieren vanuit de Bijbelse en sociale context centraal staan.