Menu

Online meeting kerk-zijn
tijdens corona

Online meetings

We praten graag door over de resultaten van onze peiling kerk-zijn in coronatijd. Daarvoor organiseren we weer een aantal online meetings.

Tijdens deze online meetings gaan we graag met elkaar in gesprek. Er is ruimte voor vragen en voor het delen van ideeën. We hebben een team met mensen uit verschillende organisaties (Steunpunt KerkenwerkKerkenraden SteunpuntMissionair SteunpuntJeugdwerk Steunpunt en het Praktijkcentrumklaar staan, die je graag adviseren. Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

We bieden de online meeting aan van 10.00-11.00 en van 20.00-21.00. Je kunt de tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Je meld je aan voor de online meeting naar keuze. Aanmelden kan tot uiterlijk de avond voor de meeting. Deelname is gratis.

Vooraf aan de meeting ontvang je een e-mail met daarin een link naar de online ontmoeting. Je bent van harte welkom! We kijken er naar uit om jou in een volgende meeting te ontmoeten!

Wil jij erbij zijn? Geef je dan nu op voor de eerstvolgende online meeting.

De peiling kerk-zijn in coronatijd
Ik wil me aanmelden

Eerstvolgende meeting
14 september

sessie 1: 10:00-11:00
sessie 2: 20:00-21:00

Volgende meeting
17 september
sessie 1: 10:00-11:00
sessie 2: 20:00-21:00

Voor wie?
Alle werkers in de kerk (betaald en vrijwillig).

Kun je deze data niet? Geen probleem, we zijn er om de twee weken!

Zoom

Voor het online corona-spreekuur maken we gebruik van het programma Zoom. Je kunt dit programma gratis downloaden. Met onze handleiding voor het online spreekuur helpen we je snel op weg naar een goede online ontmoeting. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

videocalling

Veel gestelde vragen over de online meetings

De online meeting kerk en corona is een initiatief van:

Steunpunt Kerkenwerk, Diaconaal Steunpunt, Kerkenraden SteunpuntMissionair SteunpuntJeugdwerk Steunpunt, Praktijkcentrum en het CGJO.

Diaconaal Steunpunt is

Derk Jan Poel

Teamleden van Diaconaal Steunpunt