Menu

Online meeting kerk en corona

ondersteuning, inspiratie en uitwisseling

Over de online meetings

In verband met de vakantieperiode stoppen we voorlopig met onze online meetings. Na de zomervakantie plannen we een serie nieuwe online meetings.

Houd me op de hoogte!

Wat is het?

Tijdens onze online meetings kerk en corona gaan we graag met elkaar in gesprek. In deze meetings is er ruimte voor vragen en voor het delen van ideeën. We hebben een team met mensen uit verschillende organisaties (Steunpunt KerkenwerkKerkenraden SteunpuntMissionair SteunpuntJeugdwerk Steunpunt en het Praktijkcentrumklaar staan, die je graag adviseren. Deelname is gratis. Op dit moment organiseren we elke twee weken een online meeting.

Hoe werkt het?

Elke twee weken hebben we een aantal onderwerpen waarover we in gesprek gaan. Je meld je aan voor de online meeting naar keuze. Aanmelden kan tot uiterlijk de avond voor de meeting.

We bieden de online meeting aan van 10.00-11.00 en van 20.00-21.00. Je kunt de tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin een link naar de online ontmoeting. Je bent van harte welkom! We kijken er in elk geval naar uit om jou in een volgende meeting te ontmoeten!

Wil jij erbij zijn? Geef je dan nu op voor de eerstvolgende online meeting.

Onderwerpen
Ik wil me aanmelden

Eerstvolgende meeting
16 juni

sessie 1: 10:00-11:00
sessie 2: 20:00-21:00

Volgende meeting
na de zomervakantie

Voor wie?
Alle werkers in de kerk (betaald en vrijwillig).

Kun je deze data niet? Geen probleem, we zijn er om de twee weken!

Zoom

Voor het online corona-spreekuur maken we gebruik van het programma Zoom. Je kunt dit programma gratis downloaden. Met onze handleiding voor het online spreekuur helpen we je snel op weg naar een goede online ontmoeting. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

videocalling

Veel gestelde vragen over de online meetings

De online meeting kerk en corona is een initiatief van:

Steunpunt Kerkenwerk, Diaconaal Steunpunt, Kerkenraden SteunpuntMissionair SteunpuntJeugdwerk Steunpunt, Praktijkcentrum en het CGJO.

Diaconaal Steunpunt is

Derk Jan Poel

Teamleden van Diaconaal Steunpunt