Menu

OndersteBoven BinnensteBuiten

OndersteBoven BinnensteBuiten helpt je ontdekken hoe je jouw geloof, hoop en liefde kunt delen met de mensen om je heen. We helpen je om te groeien in liefdevol leven, spreken en doen.

Vol liefde leven, spreken en doen

Hou van God met heel je hart, ziel en verstand en van je naaste als jezelf. Deze woorden van Jezus laten zien dat liefhebben het belangrijkste is dat jij en ik kunnen doen. Die liefde krijgt vorm in alle relaties die we als mensen hebben. Ze beweegt naar boven en beneden, naar binnen en buiten. Hoe is dat in jouw leven? Is er misschien sprake van onbalans of een blinde vlek? Zou je willen groeien in vol liefde leven, spreken en doen? Doe dan met ons mee!

Hoe het werkt

Als je meedoet, plan je zelf twee of drie keer per week een half uurtje in je agenda dat jou past. Je ontvangt in die week dan twee of drie mails met inspirerende informatie. Naast inspirerende voorbeelden, wordt je met verwerkingsvragen ook uitgedaagd om de boodschap in jouw leven concreet toe te passen.

Je kunt het traject in je eentje doen, of samen met een groepje mensen uit je gemeente. Ook bieden we materialen voor een gemeentebreed traject. Meer informatie volgt binnenkort.

Op de hoogte blijven

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van OndersteBoven BinnensteBuiten. Natuurlijk houden we je graag op de hoogte. Laat hiernaast even je mailadres achter, dan informeren we je zodra de materialen beschikbaar zijn.

Hartelijke groet,

Peter (van Missionair Steunpunt) en Derk Jan (van Diaconaal Steunpunt)

    Diaconaal Steunpunt is

    Derk Jan Poel

    Teamleden van Diaconaal Steunpunt