Menu

Vanwege corona gaat de gezamenlijke diaconale dag van de CGK, NGK en GKv dit jaar niet door. Komende zaterdag vindt wel de 125e diaconale dag van de PKN plaats, met als thema ‘Samen leven doe je niet alleen’. Deze dag is in zijn geheel online te volgen, voor iedereen met een hart voor diaconaat.

Online event

De Landelijke Diaconale Dag op zaterdag 7 november wordt een online evenement boordevol sprekers, webinars, muzikale optredens van o.a. Sela en interactieve sessies. Het programma van de dag is ingedeeld in verschillende blokken, die je ook later nog kunt terugkijken. Hier vind je het ochtendprogramma.

Webinars

In de middag zijn er twee webinarrondes, waarin je kunt kiezen uit 12 verschillende webinars. Elk webinar bestaat uit twee delen: een vooraf opgenomen video die je zelf bekijkt, gevolgd door een digitale ontmoeting met andere diakenen en de spreker(s). 

Het Diaconaal Steunpunt heeft meegewerkt aan een webinar over het betrekken van je gemeente bij diaconaat. En Rudolf Setz, onze collega diaconaal consulent van de CGK, verzorgt een webinar over het zoeken van de bloei voor je buurt. Het complete middagprogramma met webinars, vind je hier.

De Landelijke Diaconale Dag online is op zaterdag 7 november de hele dag live te volgen via kerkinactie.nl/lddonline. Van harte aanbevolen en van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diaconaal Steunpunt is

Derk Jan Poel

Teamleden van Diaconaal Steunpunt