Menu

Op 7 februari is het Warmetruiendag. Deze dag trekken veel Nederlanders een warme trui aan en gaat de verwarming omlaag! Op deze manier kun je energieverspilling te lijf gaan en kun je op een leuke, aanstekelijke manier in actie komen voor energie besparing. 

Maar energie besparen doe je natuurlijk niet alleen thuis. Hoe leuk (en goed) is het om ook in je kerk een Warmetruiendag te organiseren? Dat kan bijvoorbeeld op zondag 9 februari die we uitroepen tot #warmetruienzondag! Of natuurlijk op een willekeurige andere zondag (wel in het verwarmingsseizoen natuurlijk, anders heeft het weinig zin). 

Op de website van Micha Nederland vind je inspiratie, verhalen van andere gemeentes die een Warmetruienzondag organiseren en tips om zelf ook aan de slag te gaan. Dus hup, trek die warme trui aan en ga aan de slag!

Het Diaconaal Steunpunt is partner van Micha Nederland. Samen met een netwerk van kerklijke organisaties delen we de missie om de boodschap van gerechtigheid in de Nederlandse kerken onder de aandacht te brengen. We willen mensen niet alleen inspireren, maar juist ook activeren en in beweging brengen om ons samen in te zetten voor gerechtigheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diaconaal Steunpunt is

Derk Jan Poel

Teamleden van Diaconaal Steunpunt