Menu

Op zaterdagavond 30 oktober presenteert Tearfund opnieuw The Justice Conference. Een online evenement met hoopvolle verhalen over recht doen in je eigen omgeving. Sprekers zijn onder andere bisschop Michael Curry (bekend van de huwelijksdienst van prins Harry en Meghan Markle), topklimaatwetenschapper Katharine Hayhoe, cultuurfilosoof Evert Jan Ouweneel en priester/verzoeningstrainer René August.

Het kan: een wereld zonder onrecht! Als mensen met hoop en geloof samenkomen en elkaar aanmoedigen om onrechtvaardige systemen te doorbreken. Het online event The Justice Conference op 30 oktober laat zien hoe jij kunt bijdragen aan een rechtvaardigere wereld. In het klein en in het groot. Samen vormen we een grote beweging van rechtbrengers. Kom je ook?

Hoe ziet de Justice Conference eruit?

The Justice Conference is een avondvullend online programma boordevol inspirerende verhalen, muziek en verdiepende break out-sessies. Inspirerende sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland vertellen wat zij ontdekten over het brengen van recht.

Kijk samen met je kerk

The Justice Conference is een mooie gelegenheid om samen met je kerk een avond lang over gerechtigheid na te denken en te praten. Veel is daar niet voor nodig. Een goede internetverbinding en een scherm of tv om de uitzending te volgen zijn al voldoende.  Het voordeel van in een groep kijken is dat je direct met elkaar in gesprek kunt over de toespraken en geleerde lessen. Samen kom je op ideeën. Met een maaltijd vooraf of een lekker hapje en drankje tussendoor hebben jullie samen een avondvullend programma vol inspiratie en ontmoeting.  Hier vind je meer informatie, ook over mogelijke groepskorting.

Meer info en kaarten: www.justiceconference.nl  Gebruik deze code voor een mooie korting: TEARFUNDJC21.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diaconaal Steunpunt is

Derk Jan Poel

Teamleden van Diaconaal Steunpunt