Kadotip voor de nieuwe diaken

Je hebt ‘ja’ gezegd op de vraag of je diaken wilt worden. Ongetwijfeld roept dat allerlei vragen bij je op. Het handboek voor diakenen wil je op weg helpen. Met dit handboek krijg je veel informatie, tips en inzichten in handen, waar je in de praktijk mee verder kunt.

handboek-diakenen[1]

Antwoord op je vragen

Wat houdt mijn taak precies in? Hoe schakel ik de gemeente in bij het diaconaat? Hoe signaleer ik problemen? Hoe kunnen we het diaconaat in onze buurt vormgeven? Hoe draag ik mijn taak over aan een nieuwe generatie? Hoe ben ik diakenen voor jongeren? Hoe selecteer je goede doelen voor ondersteuning? Hoe vindt verantwoording plaats? Hoe communiceer ik transparant? Op deze en andere vragen vind je in dit handboek antwoorden.

Geen verzendkosten

Het handboek is voor €17,90 te bestellen via de webwinkel van het Diaconaal Steunpunt. Je betaalt daarbij geen verzendkosten!

Het handboek is een ideaal kado voor nieuw bevestigde diakenen. Maar ook ervaren diakenen biedt het boek veel relevante informatie. Van harte aanbevolen dus! Je betaalt bij het bestellen van dit boek geen verzendkosten.