Geef kledingpakketten via Clothing4U

Clothing4U is een inspirerend maatschappelijk project dat diakenen de mogelijkheid biedt een pakket met nieuwe kleding te geven aan mensen die dat goed kunnen gebruiken.

Hoe het werkt

Het is niet mogelijk om als particulier een pakket aan te vragen. De pakketten worden aangevraagd door kerken of instanties. Ook diakenen kunnen dus een pakket weggeven aan wie zij willen. De diaconie koopt daarvoor een of meer kortingscodes bij Clothing4U. De code geef je aan de persoon die je een pakket wilt schenken. Voor elk pakket is een code nodig. Vervolgens kan deze persoon met de code heel gemakkelijk een pakket naar keuze afnemen via de webshop. Daarbij kunnen de kledingmaten en de voorkeur voor een bepaalde kledingstijl (netjes, casual, sportief) worden doorgegeven. Het pakket wordt vervolgens samengesteld en bij hen thuis afgeleverd door een reguliere pakketdienst. Bekijk hier via de website hoe het werkt. 

We hebben de pakketten gekregen. Enorm bedankt! De kinderen waren er erg blij mee! Het was voor de meisjes echt leuk ingepakt met het lint erom heen. En die kleine kadootjes waren ook erg leuk! Namens mijn zoon en twee meiden, super bedankt!

BiancaMoeder van drie

Over de kledingpakketten

Clothing4U werft kleding via diverse grote kledingmerken. Het gaat om overtollige collectie, retouren en kleding met kleine productiefoutjes. Clothing4U verzamelt deze kleding in een distributiecentrum in Weesp. Hier wordt de kleding wordt verwerkt, gesorteerd en gereedgemaakt voor verzending met behulp van vrijwilligers. Per persoon wordt een kledingpakket samengesteld met diverse kledingstukken zoals een jas, schoenen, een broek, trui en ondergoed. De complete kledingpakketten worden heel specifiek samengesteld op leeftijd, maat, geslacht en favoriete kleur. De gemiddelde winkelwaarde van een kledingpakket bedraagt € 350,-. Clothing4U kan een kledingpakket voor slechts € 25,- samenstellen en verzenden. Uiteraard wordt het geheel discreet verstuurd naar de ontvanger.

Bestellen

Wil je meer informatie of een pakket bestellen? Download de folder of neem contact op met Clothing4U.