chrch

chrch, een app voor elke kerk

Een gratis app voor kerken, met een ‘smoelenboek’, oppasrooster én een collectemogelijkheid. Dat is ‘chrch’, de app die Peter Arends uit de Noorderkerk in Amsterdam ontwikkelde.

Chrch is een veilig en besloten sociaal platform, speciaal gemaakt voor lokale kerken. Alles wat je vroeger zou printen in een gemeenteboekje en in de kerkbode, is geïntegreerd in deze app. Je hebt alles bij de hand in één app. De app zo in te richten dat hij helemaal bij jouw gemeente past. Je kunt de onderdelen kiezen die je wilt gebruiken en je eigen logo en kleuren instellen. Er is zelfs een mogelijkheid tot afgeschermde onderdelen, waar je dus alleen via een inlog bijkomt.

Collectefunctie chrch

Via deze app kun je betalen aan de doelen waar die week voor wordt gecollecteerd. Dat gebeurt via een tegoed, zodat je niet voor elke betaling een Ideal-transactie met bijkomende transactiekosten hoeft te doen. Je kunt zelfs een overzicht van je giften downloaden voor je belastingaangifte.

chrch in het kort

Een greep uit de mogelijkheden van chrch:

  • Leden kunnen elkaar beter leren kennen door het smoelenboek met persoonlijke profielen inclusief foto’s en introducties. Ook kan er gedeeld worden.
  • Kanalen kunnen ingezet worden om te communiceren met elkaar. Denk aan gebedspunten, familieberichten, reacties op een preek, geloofsvragen, inspirerende Youtube filmpjes of andere links, etc.
  • Via de app kun je eenvoudig en snel bijdragen aan de collectes . Via een tegoed dat je opwaardeert met iDeal, werkt dit snel en goedkoop. Contant geld wordt steeds schaarser en digitaal kun je meer geven omdat het belastingvoordeel oplevert.
  • Verder maakt chrch het communiceren van activiteiten en roosters eenvoudiger. In een persoonlijke agenda zie je wat voor taak je op welk moment hebt en krijg je daar desgewenst een reminder van.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op de website van chrch. Je kunt je daar ook aanmelden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *