10 jaar Stichting Newbornlife

De Stichting Newbornlife bestaat tien jaar. Deze stichting zet zich in voor vrouwen in ontwikkelingslanden die lijden aan blaasfistels (VVF= Vesico Vaginal Fistula). Veel vrouwen worden verstoten en vernederd omdat ze geen levend kind kunnen baren en omdat ze urine verliezen.

Vreugde = delen

In de afgelopen tien jaar kon Stichting Newbornlife vele honderden vrouwen een gratis operatie aanbieden. Wat een vreugde als een vrouw er weer bij hoort! Op de website www.newbornlife.nl kun je het verhaal lezen van Nana uit Congo in 2014.

Cadeautjes                                                                                                                     

Elke vrouw die er weer bij hoort is reden voor vreugde. Stichting Newbornlife: ‘En je wordt pas echt blij als je de vreugde ook kunt delen. Daarom houden we géén jublieumfeestje, maar vragen we wél cadeautjes.’ Bovenaan het verlangslijstje staat: een collecte of gift voor deze vrouwen in Afrika om nog veel meer vrouwen een gratis hersteloperatie aan te kunnen bieden. Zij kunnen dan een ‘nieuw’ leven beginnen.

Informatie

Doet jouw gemeente mee? Kijk voor meer informatie op de website www.newbornlife.nl. Je kunt ook PR-materiaal aanvragen door een mail te sturen naar newbornlife@live.nl.

Een gift of collecte kan worden overgemaakt naar: IBANrek.nr: NL85 INGB 0003 1092 80 t.n.v. Newbornlife te Zuidlaren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *