Je bent diaken. Gefeliciteerd! Want daarmee heb je een mooie taak gekregen. Als diaken mag je meewerken aan een essentieel onderdeel van kerk-zijn. Dat is niet altijd gemakkelijk. Misschien denk je daarom wel eens ‘help ik ben diaken!’.

Het Diaconaal Steunpunt helpt je graag op weg. De brochure ‘Yes! Ik ben diaken.’ is een goeie start. In deze brochure worden belangrijke aspecten van het diaconaat kort besproken. Zo krijg je snel een goed overzicht van je diaconale taken. Bij elk thema vind je bronnen naar meer informatie. Op die manier is het boekje naast een introductie dus ook goed te gebruiken als naslagwerk.

Laat de inhoud van deze brochure je inspireren en handvatten geven om als diaken aan de slag te gaan, waardoor je denkt ‘Yes, ik ben diaken!’.

Gods kracht en zegen toegewenst voor het uitvoeren van die mooie taak. En ook veel plezier! En mocht je vragen hebben, of je wilt meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Handboek voor diakenen

Het handboek is een ideaal kado voor nieuw bevestigde diakenen. Maar ook voor ervaren diakenen biedt het boek veel relevante informatie. Van harte aanbevolen. Je betaalt bij het bestellen van dit boek (tijdelijk) geen verzendkosten.

Kom naar één van de orientatiebijeenkomsten

Deelname is gratis. Klik op een bijeenkomst om je aan te melden.

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten geplanned.